– med ost og purreløk

Rimelig og lettvint hverdagsmat!

Proteinrike og gode på matpakka!

500 g seifilet
2 eggehviter
1/2 purreløk
100 g revet sveitserost (eller annen fast, hvit ost)
1 ts malt ingefær
1/2 ts urtesalt
kvernet svart pepper

2 ss smør

Bruk en kjøkkenmaskin.
Skjær fisken og purreløk i biter, ha i de andre ingrediensene bortsett fra smøret og kjør forsiktig til alt er blandet.
Det skal fremdeles være tydelige biter av fisk og purre.
Har du ikke kjøkkenmaskin kan du finhakke fisk og purre og blande med de andre ingrediensene i en bolle.

Form store karbonader, denne oppskrifter gir 8 stk.
Stek på middels sterk varme i smør til karbonadene er faste når du trykker på dem.
Server gjerne med salat, råkost og litt rømme.

Næringsinnhold:
100 g gir 121 Kcal
Protein  15 g
Fett  6,5 g
Karbohydrater 0,5 g
Kalsium  111 mg
Kalium  400 mg
Fosfor  225 mg
Vitamin A, RAE  69
Vitamin D  0,8 ug
Vitamin E, a-TE  0,6

Kontakt meg
close slider

Heisann.

Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
eller fyll ut og send skjemaet under.