Nydelig og lettvint klassiker!

Full av smak og antioksidanter!

Pr person trenger du:
2 økologiske, søte plommetomater
(eller andre solmodne gode tomater)
1 pk ekte Mozarella ( den med bøffelmelk er best)
en håndfull / ca 1 dl frisk basilikum
2 ss god jomfru olivenolje
1 ss balsamicoeddik
Litt maldonsalt

Tomatene skal ha romtemperatur, da kommer smaken best frem.
(og uansett trives ikke tomater i kjøleskap..)
Skjær tomatene i skiver og legg på en tallerken.
Ta osten ut av posen og tørk den med papir.
Skjær osten i to og så hver halvdel i skiver. Legg oppå tomaten.
Ha over olje, eddik og litt salt, og til slutt basilikumen.
Nyt!

Næringsinnhold:  (Innholdet av vitamin A kan variere mye i tomater)
100 g gir Kcal  121
Protein  15 g
Fett  6,5 g
Karbohydrater  0,5 g
Kalsium  111 mg
Fosfor  225 mg
Vitamin A, RAE  69
Vitamin D  0,8 ug
Vitamin E, a-TE  0,6

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.