og cantaloupmelon!
Frisk rømmedressing med gressløk!
Nydelig vårmat, som lunsj eller kvelds!
100 g fenalår
200 g cantaloupmelon (ca 1/3 melon)
2 egg, hardkokte
bladsalat, rød og grønn
1/4 agurk
8 cherrytomater eller miniplommetomater
1 dl rømme eller creme fraiche
1 eggeplomme
1 ss sitronsaft
1 potte gressløk
Rør sammen rømme, eggeplomme, sitronsaft og finhakket gressløk.
Skyll salaten og fordel på to tallerkener.
Skjær agurken i fine skiver og legg den oppå.
Legg fenalår i fine skiver / ruller på salaten.
Ha over litt av sausen, fordel så egg og oppdelte tomater.
Ha over resten av sausen og legg på melon til slutt.
Næringsinnhold:
100 g gir
Kcal 117
Protein 6,4 g
Fett 9,4 g
Karbohydrater 1,7 g
Jern 1,2 mg
Vitamin A, RAE 153
Vitamin E, a-TE 1,7