og cantaloupmelon!

Frisk rømmedressing med gressløk!

Nydelig vårmat, som lunsj eller kvelds!

100 g fenalår
200 g cantaloupmelon (ca 1/3 melon)
2 egg, hardkokte
bladsalat, rød og grønn
1/4 agurk
8 cherrytomater eller miniplommetomater
1 dl rømme eller creme fraiche
1 eggeplomme
1 ss sitronsaft
1 potte gressløk

Rør sammen rømme, eggeplomme, sitronsaft og finhakket gressløk.
Skyll salaten og fordel på to tallerkener.
Skjær agurken i fine skiver og legg den oppå.
Legg fenalår i fine skiver / ruller på salaten.
Ha over litt av sausen, fordel så egg og oppdelte tomater.
Ha over resten av sausen og legg på melon til slutt.

Næringsinnhold:
100 g gir
Kcal 117
Protein  6,4 g
Fett  9,4 g
Karbohydrater  1,7 g
Jern  1,2 mg
Vitamin A, RAE  153
Vitamin E, a-TE  1,7

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.