– og frisk salat!
Proteinrik og smakfull snacks!
Som forrett, tapas eller kvelds!
10 stk rispapir
300 g rensede reker (eller kokt scampi)
1 ss kaldpresset kokosolje
1 rød chili
salat, ca et halvt salathode
1/2 agurk
1 gul paprika (eller en annen farge)
2 dl gresk yoghurt eller kesam eller rømme
1 ss tomatpure
eventuelt litt sursøt chilisaus
frisk gressløk
Skjær rekene i biter, vend dem i kokosolje og finhakket chili.
Stek i panne på sterk varme i noen få sekunder, ta så panna av varmen og rør godt.
Skjør salaten, agurk og paprika i fine strimler.
Bland yoghurt og tomatpure, smak til med chilisaus.
Dypp ett rispapir i kokende vann i 5 sekunder, legg umiddelbart på en tallerken.
Legg reker og grønnsaker i en stripe på midten, rull og brett sammen rispapiret.
Lag en og en rull, spis med yoghurtdressing og gressløk.
Næringsinnhold:
100 g gir:
Kcal: 107
Protein: 10 g
Fett: 3,8 g
Karbohydrater: 7,9 g
Selen: 10,4 ug
Vitamin D: 1,2 ug
Vitamin E, a-TE: 2,2
Vitamin C: 18 mg