lodderogn og gressløk-rømme!

Sunn luksusmat på 1-2-3!

Nydelig som lunsj eller forrett!

Rik på vitamin D, protein og omega-3!

Til 4 personer:
500 g Salmalaks (helst back loin)
1 dl sushi og sashimi soyasaus
1 potte gressløk
1,5 dl Rørosrømme
1 boks lodderogn naturell

Skjær salmalaksen i ca 1/2 cm tykke skiver og mariner i soyasausen.
Finhakk gressløken og bland med rømmen. Gjem litt til pynt.
Server med lodderogn ved siden av.
Det er veldig viktig å bruke en god soyasaus!

Velbekomme!

Næringsinnhold:
100 g gir Kcal 187
Protein  14,5 g
Fett  14,2 g
Karbohydrater  0,4 g
Vitamin D  5,4 ug
Vitamin E, a-TE  2,0

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.