valnøtter og røkt laks

Tapas, forrett eller snacks!

Enkel luksusmat!

1 pk endiver (sikori)
50 g gorgonzola (eller norzola)
1 dl creme fraiche, kesam, yoghurt eller rømme
100 g røkt laks i tynne skiver
15-20 valnøtter

Legg ett og ett endiveblad på et fat. (eller 2-4 stk per person)
Rør sammen temperert gorgonzola og rømme e.l.
Legg en teskje av blandingen på hvert endiveblad
Legg en liten bit røkt laks oppå, og til slutt en bit valnøtt.
Server som forrett, tapas eller snacks.

Næringsinnhold:
100 g gir 201 Kcal
Protein  8,1 g
Fett  18,2 g
Karbohydrater  1,1 g
Kostfiber  1,6 g
Vitamin A, RAE  120
Vitamin D  0,9 ug
Folat  75 ug

 

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.