– kanarisk tapasfavoritt!

Salt, søtt og veldig godt!

20 store, ferske dadler
200 g bacon i skiver uten svor
20 tannstikkere uten smak

Sett ovnen på 180 grader
Sten ut dadlene og del baconskivene i to.
Rull en halv baconskive rundt hver daddel og fest med tannstikker
Sett dadlene på bakepapir eller rett på stekeplata.
Stek til baconet er pent brunt, ca 30 min. Varmen må ikke være for sterk!
Server som tapas sammen med andre småretter, f.eks
Tunfisksalat https://spisnytlev.no/ukas-oppskrift-15/
og kyllingspyd https://spisnytlev.no/ukas-oppskrift-44/

Næringsinnhold:
100 g gir:
314,5 Kcal
Protein 6,5 g
Fett 10,6 g
Karbohydrat 45 g
Kostfiber 5,2 g
Niacin, NE 3,9

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.