Saftig, marinert kylling,
helsprøtt, økologisk bacon,
friske grønnsaker og toast
av hjemmelaget brød.
Yummy!
Denne klassikeren får du i mange varianter rundt omkring,
og her har du min versjon.
Til 2 sandwicher:
250 g kyllingfilet
6 skiver bacon, gjerne tørrsaltet økologisk
4 skiver grovt brød i tynne skiver
2 tomater i tynne skiver
Ferdig skylt isbergsalat
Majones
Nykvernet sort pepper
Urter til pynt
Smør og olje til steking
Jeg ristet brødet i en panne med litt olivenolje og smør, og la så skivene til tørk på et kjøkkenpapir.
Kyllingfiletene skjæres i skiver på langs, så du får tynne fileter som er lette å steke gjennom. Stek baconet sprøtt, bruker du økologisk bacon vil du få rikelig med baconfett som du så kan steke kyllingfiletene i. Stek kyllingfiletene i baconfettet, eller i litt smør. Skjær filetene i enda tynnere skiver når de er litt avkjølt. Fordel litt majones på halvparten av brødskivene, legg på isbergsalat og kyllingfilet. Ha på litt mer majones, legg på tomatskiver og bacon og topp med en skive brød.
Ha gjerne på nykvernet pepper og urter.
Velbekomme!
PS: link til Svanhilds hjemmelagde grovbrød: Svanhilds grovbrød