Rosa vri på påleggsklassiker.
Superenkelt, rimelig, sunt og godt!
1 dl revet gulrot (ca en middels gulrot)
1 dl revet nepe (eller bruk eple om du vil ha den litt søtere)
1 dl revet rødkål
1 dl majones
1-2 ss sitronsaft
Eventuelt litt kvernet pepper
1 ss seterrømme er også godt i, om du tåler det.
Bland alt godt og sett kjølig.
Om du vil ha «Italiensk salat med kjøtt», så tilsetter du 5 skiver kokt skinke eller kalkunfilet i tynne strimler.
Holder seg minst en uke i kjøleskap.
Næringsinnhold:
100 g gir
Kcal 277
Protein 1,1 g
Fett 29 g
Karbohydrater 3,9 g
Kostfiber 1,4 g
Kalium 178 mg
Vitamin A, RAE 107
Vitamin D 0,1 ug
Vitamin E, a-TE 3,1
Folat 21 ug
Vitamin C 20 mg