Fordøyelse til besvær – jakten på den gode magefølelsen

Jeg har nå praktisert som kostveileder siden 2010. I løpet av disse årene har møtt en rekke svært ulike mennesker, som alle har hatt utfordringer knyttet til kosthold og matinntak.
De aller fleste som har kommet til meg har hatt sine plager i flere år, de har vært hos fastlegen, kanskje hos spesialist, de har fått mange gode råd fra venner og kjente, og lest om utallige dietter og mulige løsninger på nett. De har gjerne magesmerter som kommer og går, ubehag med for mye luft, ubehag og smerter ved toalettbesøk, ulike hudproblemer, skiftende søvnkvalitet og manglende energi til å utøve sitt daglige virke.

Det som kjennetegner mine klienter aller mest, er at de er svært ulike.

Dette tar jeg hensyn til i min veiledning, og derfor blir mange hjulpet.
Det er ingen fastsatt løsning som virker på alle. Hver enkelt må bli sett for den en er. Hver klient får fortelle sin historie om sin hverdag og sine utfordringer.

Mat og kosthold handler om mye mer enn kunnskap om næringsstoffer, kalorier og forbrenning. Det handler også om følelser, sosiale relasjoner, kultur, tradisjon og tillærte tankemønstre.

Og om bakterier. Eller mangelen på dem.

I møte med mine klienter har jeg like mye bruk for mine kunnskaper om ernæring, trening og matlaging, som mine erfaringer som kvinne, student, stemor, bonde, revmatiker, lærer og egen næringsdrivende.
Mat er personlig, så det sitter langt inne for de fleste og søke råd om hva vi bør spise. Min tilnærming til kostveiledning er fri for pekefingermentalitet, og har som mål å finne løsninger klienten og dennes familie kan leve med.
Gjennom mine ulike klienter har jeg lært mer enn via bachelorstudiet i ernæring, men ved å følge kontinuerlig med på publisert forskning innen mitt fagfelt, sørger jeg også for å holde meg faglig oppdatert.

Jeg har gode referanser fra personer med cøliaki, diabetes, Crohns sykdom, revmatiske lidelser og udefinerte fordøyelsesplager.
Bedrifter, leger, organisasjoner og privatpersoner har anbefalt meg som foredragsholder og kursleder i tillegg til kostveileder.

For mer info ta kontakt på svanhild@gripdagen.no

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.