Rosa vri på påleggsklassiker.

Superenkelt, rimelig, sunt og godt!

1 dl revet gulrot (ca en middels gulrot)
1 dl revet nepe (eller bruk eple om du vil ha den litt søtere)
1 dl revet rødkål
1 dl majones
1-2 ss sitronsaft
Eventuelt litt kvernet pepper

1 ss seterrømme er også godt i, om du tåler det.

Bland alt godt og sett kjølig.
Om du vil ha «Italiensk salat med kjøtt», så tilsetter du 5 skiver kokt skinke eller kalkunfilet i tynne strimler.

Holder seg minst en uke i kjøleskap.

Næringsinnhold:
100 g gir
Kcal  277
Protein  1,1 g
Fett  29 g
Karbohydrater  3,9 g
Kostfiber  1,4 g
Kalium  178 mg
Vitamin A, RAE  107
Vitamin D  0,1 ug
Vitamin E, a-TE  3,1
Folat  21 ug
Vitamin C  20 mg

Kontakt meg
close slider

Heisann.

Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
eller fyll ut og send skjemaet under.